Sponsors

Onze vertrouwde sponsors blijven aan de NBBJ verbonden in het seizoen 2012-2023: Dunlop en Badmintonplanet ,   .

 

Op dit moment gelden BadmintonplanetDunlop, Bikken en bakken , Metafa en  Continu als sponsors van de badmintonschool/breedtesport van NBBJ.

 

Supplysponsor (shuttles, racketbags en kleding trainersstaf) :

Afbeelding met tekst, illustratie, teken

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

.

Supplysponsor (kledinglijn spelers, Dunlop rackets en badmintonschoenen) :

badmintonplanet

Badmintonplanet de badmintonwinkel van Nederland

Badmintonplanet is de webshop en badminton winkel (eigen winkel met voldoende parkeergelegenheid) voor al uw badmintonproducten. Met webwinkels in verschillende Europese landen, is Badmintonplanet de grootste badmintonspecialist van Europa. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen altijd laag zijn en de service hoog is.

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere benodigdheden vindt u via het menu boven aan de website.

Bent u op zoek naar nieuwe badmintonkleding en wilt u graag kleding die gemaakt is voor badminton, dan vindt u in deze shop ook kleding, zoals shorts, skirts, rokjes, broekjes, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vindt u voor de beste prijs bij de badminton specialist Badmintonplanet.

Wanneer u vragen heeft over de producten of u ergens naar op zoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier of u kunt bellen met Badmintonplanet via 040-2028426. In onze fysieke badmintonwinkel kunt u ook terecht om het assortiment te bekijken en te passen

Alle producten van de beste badmintonmerken levert Badmintonplanet uit voorraad. In het assortiment vindt u onder andere:

  • Badmintonrackets van o.a.: Babolat, Dunlop,  FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintonschoenen van: Babolat, Victor en Yonex.
  • Badmintonshuttles van: Dunlop, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintontassen van: Babolat, Dunlop, FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex

www.badmintonplanet.nl