20 juni 2024

Sponsors

Sponsors
De volgende sponsors zijn dit seizoen verbonden aan de NBBJ

Hoofdsponsor:               Dunlop

Supply sponsors:           Staffsport
                

                        
 Staffsport is een IT-detacheerder met een proactieve en persoonlijke aanpak.
In 2019 opgericht om IT-professionals in te zetten op uitdagende projecten>
Staffsport gelooft niet in quick fixes en is wars van het simpelweg doorschuiven van CV’s.
Transparantie, heldere afspraken en een goed klik zorgen voor de juiste match die uiteindelijk resulteert in langlopende inzetten

Chespsport

CHESPsport voor alle badminton, padel, squash en (tafel)tennis producten

CHESPsport is de webshop en sportwinkel (met voldoende parkeergelegenheid) voor al uw badminton, padel, (tafel)tennis en squash producten. Met een eigen sportwinkel en online verkoop via – www.chespsport.nl – is CHESPsport de racketsportspecialist van Nederland. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen altijd laag zijn en de service hoog is. Bij CHESPsport kan je alle materialen direct testen. In het WiPLAY center in Beusichem liggen namelijk badminton-, padel-, tennis- en squashbanen.

Op badmintongebied kan je je laten adviseren door Bart-Jan den Hollander. Met zijn eredivisie ervaring en opleiding van verschillende Nationale jeugdtalenten kan hij geweldig advies geven over badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere benodigdheden. Bezoek www.chespsport.nl en via de verschillende menu’s en zoekfunctie is alles te vinden.

Bent u op zoek naar nieuwe badmintonkleding en wilt u graag kleding die gemaakt is voor badminton, dan vindt u in deze shop ook kleding, zoals shorts, skirts, rokjes, broekjes, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, Erima teamkleding en clubkleding vindt u voor de beste prijs bij de racketsportspecialist CHESPsport. Natuurlijk kan de kleding ook bedrukt worden. Van een enkel exemplaar tot vele tientallen tegelijk.

Wanneer u vragen heeft over de producten of u ergens naar op zoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier of u kunt bellen met CHESPsport via
06-51313710. In onze fysieke badmintonwinkel kunt u ook terecht om het assortiment te bekijken en te passen