26 mei 2024

Via dit stukje wil ik graag me even voorstellen.
Mijn naam is Rob Beijloos (58 jaar), ik ben de vader van Terence die hier ook trainer is.
Ik was tevens pleegvader van 3 pleegkinderen.
Ik heb een leuke vriendin die in Zuid Limburg woont en waar ik graag mee op pad ga.
Mijn hobby’s zijn: reizen, geocaching (soort schat zoeken met de GPS), fietsen, genieten van de natuur etc.
Ik had een leuke baan bij Laverhof als 1e verantwoordelijke ICT maar op 20 april 2014 heb ik een hersenbloeding gehad waardoor ik m’n baan ben kwijt geraak en voor 100% ben afgekeurd.
Dit is ook de reden dat ik moeilijk loop en mijn rechter arm kan gebruiken. Verder kan ik nog van alles helemaal als ik er wat langer over mag doen.

De reden dat ik met de badmintonsport in contact kwam was natuurlijk als ouder, halen en brengen van je kind Terence, in dit geval Terence en supporten en veel bankzitten tijdens toernooien.
Al met al voor mij een leuke bezigheid en kijk daar met veel plezier op terug.
Terence was begonnen bij de BBF maar wilde al snel hoger op door meer te trainen en dus beter te worden. Voorgespeeld bij de NBBJ, aangenomen van club veranderd en ook uiteindelijk trainer geworden van de NBBJ
Toen ik vernam dat Leon na 27 jaar de NBBJ als hoofdtrainer en grote regelneef gaat verlaten dacht ik bij mijzelf dat het zo zonde zou zijn dat daar geen vervanger voor gevonden kan worden.
Het hoofdtrainerschap gaat gelukkig overgenomen worden door Bartjan en toen nog alle (facilitaire)randzaken.
Ik had mij ondertussen als vrijwilliger aangemeld om met name de webmaster functie in te vullen en tijdens het zogenaamde “Ikea overleg” zijn we met z’n allen gaan praten hoe en wat de mogelijkheden zijn. Gelukkig hebben we een voor een deel van Leon zijn activiteiten een oplossing gevonden en die ga ik proberen op een goede wijze in te vullen in de functie van het voorzitterschap, manager, regelneef.
Als jullie vragen hebben aan me dan hoor ik het graag.